Valikko Sulje

REFERENSSIT

J-Metallikaluste Oy on metallituotteiden erikoisosaaja, joka valmistaa mittatilaustyönä metallista suurta ja pientä, yksittäiskappaleita ja pidempiä sarjoja. Yrityksen tuotantotiloista maailmalle lähtevät räätälöidyt tuotteet junttakoneen ohjaamoista kalakoukkuihin.

Vuonna 2001 perustettu yritys tekee tuotteet mittatilaustyönä, alkaen suunnittelusta lopulliseen sarjavalmistukseen. Tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi kalusterungot ja kaapit, ohutlevytyöt, kevyet teräsrakenteet, pulverimaalaus, alumiinityöt, osavalmistus ja hitsauskokoonpanot. Myös haponkestävät ja ruostumattomat teräkset kuuluvat J-Metallikalusteen osaamiseen, minkä takeena ovat ammattitaitoinen henkilökunta ja tehokkaan tuotannon mahdollistava moderni konekanta.

JUNTTAN

J-Metallikaluste toimittaa hytit ja kaikki moottorien sekä hydrauliikan suojaovet Junttan -paalutuskoneisiin, kaikki teräsvalmiiksi valmistettuina. Toimituksiin kuuluu myös pienempiä osakokonaisuuksia.

Tuotantokapasiteetti yltää vähintään 150 ohjaamon toimittamiseen vuodessa. Vuodesta 2002 kestänyt asiakkuus on tuottanut ideoita myös tuotekehittelyn saralla. Junttan on ollut erittäin tyytyväinen yrityksemme tuotteiden korkeaan laatuun ja toimitusvarmuuteen.

HYDRAULIIKKATUOTTEET

J-Metallikaluste tekee hydrauliikkakoneikkojen koteloinnit sekä ruuvikompressorien koteloinnit Normetin kaivoskoneisiin. Kaikki tuotteet toimitetaan täysin valmiina. Viimeistely Normetin kaivoskoneiden osiin tehdään J-Metallikalusteen omassa maalaamossa.

KALUSTERUNGOT

J-Metallikaluste tekee julkiskalusteiden runkoja monille eri valmistajille. Tuotteet menevät loppukäyttäjille sairaaloihin, kouluihin, ravintoloihin, pankkeihin, kirkkoihin ja myymälöihin.

Kalusterunkoja valmistetaan monista eri materiaaleista, esimerkiksi rakenneteräksestä, ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, messingistä ja kuparista.

Tarkkuutta ja osaamista vaativat ohutlevytyöt, sekä ohutseinäputkityöt ovat vahvimpia osa-alueitamme. Myös erikoistilaukset, kuten prototyypit ja uniikit kokonaisuudet tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaikki tuotteet tehdään täysin valmiiksi omassa jauhemaalaamossamme tehtävää pintakäsittelyä myöten.